Att gå i terapi och ta körkort samtidigt

Min terapeut har varit lite tveksam till att jag ska gå och ta körkort. Det kanske inte är så konstigt egentligen med tanke på att jag haft väldigt många negativa tankar och en negativ inställning till livet. Även om jag inte har haft några självmordstankar så har det nog varit på väg åt det hållet. Men tack vare att jag har gått i terapi på Idialog i lite över ett års tid så tycker jag att jag mår tillräckligt bra för att gå och ta körkort nu. Vore så roligt.

Jag tror inte att det kommer komma någonting negativt ur det. Tänker att det är smidigt att ha körkort för att kunna se lite mer saker, åka runt och upptäcka nya ställen och göra mer saker, vilket jag tror att jag kommer att må bra av istället för sämre.

Tänker att jag ska prata med min terapeut nästa gång jag är på min terapi här i Jönköping och se om jag kan övertyga dem. Behöver väl inte deras godkännande egentligen, jag kan gå och börja övningsköra och ta körkort ändå om jag vill, men jag har gått på Idialog så länge nu att jag litar på dem. Vet att de bara vill mitt bästa och tänker att om det är så att de inte vill släppa iväg mig ut på vägarna så kanske det visst finns någon anledning, som de märker i samtalen med mig i terapin, men som jag kanske är blind för själv.