Lastbilsverkstaden Nottemarks Fordonsservice AB

Hej igen, alla härliga läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka. Det har i varje fall jag verkligen haft. Här i mitt inlägg idag så ville jag ta och skriva ett par ord om en lastbilsverkstad belägen i Jönköping för alla er i just då Jönköping eller Nässjö och Vaggeryd med omnejd som är i behov av en sådan. Jag vet att många som läser min blogg håller på att ta lastbilskörkort och det är även en del av er som, från vad jag har förstått, ska starta eget inom nästkommande år och därför så ville jag helt enkelt ta och dela med mig av Nottemarks Fordonsservice AB som denna lastbilsverkstad faktiskt heter.

De är verkligen superduktiga när det kommer till det som de sysslar med och är dessutom oerhört trevliga att ha och göra med, vilket alltid är ett stort plus i min bok. De arbetar noggrant, effektivt och engagerat och gör det på ett oerhört professionellt och kvalitativt sätt. De ligget alltså, som sagt, här i Jönköping så detta är väl kanske nu då lite smått inriktat till alla er som just då befinner er i detta område eller någonstans där omkring. Jag vet att Nottemarks Fordonsservice AB även vänder sig till er i Nässjö och Vaggeryd, så ni har ju ändå rätt så nära ni med ifall det nu skulle vara så att ni är intresserade. Hur som helst så hoppas jag nu att det här kommer att kunna vara till hjälp för dem av er som kanske kommer att kunna ha behovet av en kunnig och kvalitativ lastbilsverkstad någon gång i framtiden. Ifall ni har några som helst frågor eller funderingar så är det, som vanligt, bara att skicka in dem här nere i kommentarerna så försöker jag att svara så fort jag kan!