Professionella bilder

Måste man verkligen ta körkort. Det är klart att det bli lättare om man gör det och att det har sina fördelar. Man får ju även viss frihetskänsla men jag tycker ändå att det kan kännas ganska lockande att strunta i det. För det tar tid att ta körkort och så är det dyrt också. Fast ja, det kanske är värt att göra det egentligen ändå.

Ska inte prata något mer om det nu, eller ja skriva gör jag ju, blir väl tråkigt för er att läsa. Kan skriva om fotografering istället. Var hos en fotograf i Umeå, i hennes salong och tog fotografering, här om dagen. Fotografen jag var hos hette Ida Bygdén Photography och bilderna var för att kunna ha på CV och som professionella bilder på min hemsida. Tycker att det är svårt att lyckas ta bra och professionella sådana bilder själv så det var skönt att kunna få dem.

Så smidigt att kunna få dem på ett USB-minne också så att jag får dem direkt.

Tänk hur det var förr när man var hos en fotograf i Umeå, kanske hos Ida Bygdén Photography då också, och behövde vänta i flera veckor för att få bilderna hemskickade till sig efter att de var tagna. Nu är det så mycket smidigare och går verkligen så mycket snabbare. Så är bilderna av mycket högre kvalitet nu också och går att använda till så otroligt mycket mer än bara till att sätta upp fotoramar hemma.